Slette og nullstille iPhone

Slette og nullstille iPhone

Du kan slette all informasjon på iPhone og nullstille den slik at den bruker originalinnstillingene. Dette kan være nyttig hvis du skal gi bort en iPhone du har brukt, eller hvis det er problemer med enheten.

Slik sletter du all informasjon på iPhone:

  1. Koble iPhone til datamaskinen.

  2. Når iPhone vises i iTunes-vinduet, markerer du den.

  3. Klikk på Gjenopprett i Oversikt-panelet.

Beslektede emner

Sikkerhetskopiere iPhone og iPod touch